Ο Ιατρός

Διευθυντής Χειρουργός/Εξειδικευμένος Πρωκτολόγος της Κλινικής Παθήσεων Πρωκτού

Ο Δρ. Αναστάσιος Καρανδρέας είναι Καθηγητής Ιατρικής & Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Αθηνών, ενώ έχει υπάρξει στην αντίστοιχη θέση και σε άλλα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας. Είναι αριστούχος απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Μάλιστα, στο πτυχιακό έτος, ως συνέπεια της αριστείας του έγινε δεκτός στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Harvard USA. Είναι αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έλαβε την ειδικότητα και την εξειδίκευση της Γενικής Χειρουργικής σε μεγάλα κέντρα της Ελλάδας και της Μεγάλης Βρετανίας. Παράλληλα, διαθέτει πολυετή εξειδίκευση σε παθήσεις ανωτέρω και κατωτέρω πεπτικού στην Πανεπιστημιακή κλινική Hammersmith του Λονδίνου.

Αναστάσιος Καρανδρέας

Διευθυντής Γενικός Χειρουργός Κλινικής Παθήσεων Πρωκτού

Είναι διαπιστευμένος εκπαιδευτής για σεμινάρια κλινικών δεξιοτήτων από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ιατρικών ειδικοτήτων United European Medical Specialties (UEMS).

Έχει σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Έχει διδάξει σε προπτυχιακό επίπεδο στο Imperial College του Λονδίνου.

Ο Χειρουργός Αναστάσιος Καρανδρέας διαθέτει, επίσης, μετεκπαίδευση στο Louis Pasteur University του Στρασβούργου και είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Λαπαροσκοπικης Χειρουργικής καθώς και εξειδίκευση στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών για την υποστήριξη βαρέως πασχόντων χειρουργικών ασθενών. Είναι Ακαδημαϊκός συνεργάτης της Ιατρικής Σχολής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου ( European University of Cyprus) και υποψήφιος καθηγητής στο εν λόγω Πανεπιστήμιο στην έδρα της Χειρουργικής Ανατομικής.

Διαθέτει πολυετή εξειδίκευση στις παθήσεις πρωκτού με χρήση υψηλής τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιατρός ασχολείται με:

  • Αντιμετώπιση αιμορροϊδοπάθειας με χρήση ψαλιδιού υπερήχων
  • Αντιμετώπιση ραγάδας πρωκτού με υπερσύγχρονη τεχνολογία J Plasma
  • Αντιμετώπιση συριγγίων πρωκτού με χρήση ενδοαυλικού laser
  • Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος με χρήση οπτικής ίνας laser

Τέλος, αποτελεί μέλος των ακόλουθων συλλόγων:

Κλείστε το ραντεβού σας

Στο υπερσύγχρονο Κέντρο Παθήσεων Πρωκτού με τον Ιατρό Δρ. Αναστάσιο Καρανδρέα

Επείγουσα ανάγκη

+30 6944789999