Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης, η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Βιογραφικό

Ο Αναστάσιος Καρανδρέας είναι Διευθυντής Χειρουργικής Κλινικής Ιατρικού Αθηνών, ενώ έχει υπάρξει στην αντίστοιχη θέση και σε άλλα μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Είναι αριστούχος απόφοιτος της Βαρβακείου προτύπου σχολής καθώς και της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μάλιστα, στο πτυχιακό έτος, ως συνέπεια της αριστείας του έγινε δεκτός στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Harvard USA.

Έχει αποκτήσει τον τίτλο του Διδάκτορος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έλαβε την ειδικότητα της Γενικής Χειρουργικής σε μεγάλα κέντρα της Μεγάλης Βρετανίας αλλά και της Ελλάδας. Παράλληλα, διαθέτει πολυετή εξειδίκευση σε παθήσεις ανωτέρω και κατωτέρω πεπτικού στην Πανεπιστημιακή κλινική Hammersmith του Λονδίνου.

Ο Χειρουργός Αναστάσιος Καρανδρέας διαθέτει Μεταπτυχιακό (MSc) στην Λαπαροσκοπική χειρουργική στο Louis Pasteur University του Στρασβούργου καθώς και εξειδίκευση στην Κλινική Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών για την υποστήριξη βαρέως πασχόντων χειρουργικών ασθενών. Παράλληλα, είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής.

Διαθέτει πολυετή εξειδίκευση στις παθήσεις πρωκτού με χρήση υψηλής τεχνολογίας. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιατρός ασχολείται με:

  • Αντιμετώπιση αιμορροϊδοπάθειας με χρήση ψαλιδιού υπερήχων
  • Αντιμετώπιση ραγάδας πρωκτού με υπερσύγχρονη τεχνολογία J Plasma
  • Αντιμετώπιση συριγγίων πρωκτού με χρήση ενδοαυλικού laser
  • Αντιμετώπιση κύστης κόκκυγος με χρήση οπτικής ίνας laser

Τέλος, αποτελεί μέλος των ακόλουθων συλλόγων: